Artiklar och nyheter om oss. - Mercedes-Benz Malmö

Treano testar eldrift - Vol. 3

Ola och Björn på Treano Bygg AB har under ett drygt år varit testpiloter för att se hur en eldriven eVito fungerar i verksamheten. Vice VD Daniel Pedersen berättar om samarbetet med Mercedes-Benz Malmö och hur framtiden ser ut i jakten på ett fossilfritt Treano Bygg år 2030.

Läs hur det gick

Treano testar eldrift - Vol. 2

Hur fungerar eVito när den ena arbetsdagen inte är den andra lik? Läs mer om hur betongarbetaren Ola och snickaren Björn har upplevt 100% eldrift.

Läs mer om upplevelsen

Treano Bygg - Testar eldrift under ett år.

Treano strävar efter lägsta möjliga klimatpåverkan och under 2021 är ett av målen att minska utsläppen från sina fordon med 25% – Detta såklart utan att göra avkall på komfort och hög standard. Läs mer om hur de går tillväga i samarbete med oss på Mercedes-Benz Malmö.

Läs mer här

Henda - Familjeföretaget som bara växer och växer.

Henda Byggservice har sedan 2015 valt Mercedes-Benz Malmö som samarbetspartner. I deras bilpool ingår modell Citan, Vito, Sprinter och E-Klass. Nu berättar de sin historia och vad som är det bästa med samarbetet.

Läs mer här

Håkan, 74, köpte sin bil utan fysiska möten

Vad gör man om man tillhör en riskgrupp för corona, men behöver en ny bil. Östgöten Håkan Ericsson hittade sin drömbil i Skåne och med nya digitala och flexibla distanslösningar som Mercedes Benz Malmö infört, gick köpet att genomföra helt utan att han behövde lämna hemmet.
– Det var det smidigaste bilköp jag någonsin gjort.

Läs artikeln

Nya digitala lösningar - som är här för att stanna

När Corona-krisen slog till i våras ändrades förutsättningarna för bilbranschen. För många var det inte längre ett alternativ att besöka bilhallar för att se, känna på och prova bilen man var intresserad av. Det tog Mercedes Benz Malmö fasta på – höll fullt öppet med full personalstyrka och skapade istället nya lösningar som är här för att stanna, även när krisen är över.

Läs artikeln

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakt och öppettider