Climat80 - Mercedes-Benz Malmö

Climat 80

Hitta din tjänstebil hos oss.

Boka provkörning

Drivs av passion.

Vi är ett av världens mest kända bilmärken. De flesta känner igen och har en uppfattning om vår stjärna, oavsett om de kör våra bilar eller inte. En del uppfattningar  stämmer väl, andra behöver uppdateras. Det har aldrig varit så roligt och smart som nu att välja Mercedes-Benz som tjänstebil. Vår paketering är enkel. Vi har tagit fram en ”grundbil” av respektive modell som vi kallar FleetEdition. Det innebär välutrustade bilar som är anpassade för den moderna tjänstebilsföraren.

Vilken bil är rätt för dig?

Att välja tjänstebil ska vara spännande. Nedan ser du ett par utvalda modeller.

Nya GLE SUV Hybrid

Leasing 7.923 kr/mån
Pris exkl.moms

Mercedes GLC hybrid

Nya GLC Hybrid

Leasing 6.913 kr/mån
Pris exkl.moms

Boka provkörning Mercedes hybrid

Nya C-Klass Hybrid

Leasing 5.242 kr/mån
Pris exkl.moms

Boka provkörning Mercedes

Nya A-Klass Hybrid

Leasing 4.337 kr/mån
Pris exkl.moms

Mercedes EQC SUV

Nya EQC – 100% El

Leasing 7.803 kr/mån
Pris exkl.moms

Nya GLC SUV

Leasing 6.293 kr/mån
Pris exkl.moms

C-Klass AMG Night

Leasing 5.889 kr/mån
Pris exkl.moms

Nya A-Klass

Leasing 3.916 kr/mån
Pris exkl.moms

Så vem är vi?

För dig som är ny kund hos Mercedes-Benz Malmö, skiljer vi oss en del från andra återförsäljare. Vi bygger hellre relationer än att sälja enstaka bilar. Vi tror på det gemensamma utbytet en relation kan ge – ett partnerskap. Kanske söker du en temporär bil till en av dina anställda? – Genom vår Mobility avdelning tillhandahåller vi bilar utan bindningstid, vilket är perfekt för den som är provanställd men ändå behöver en tjänstebil. Kanske behöver du en bil undertiden som du väntar på din beställda tjänstebil? – Samma dag som du tecknar din nya tjänstebil kan du köra här ifrån med en Mercedes. Vi har en lösning för alla tänkbara situationer.

Interiör Mercedes-CLA

Mercedez-Benz Mobility

Under rådande omständigheter förstår vi om bilköp inte är högst upp på din priolista. Genom Mercedes-Benz Mobility kan vi tillgodose ditt bilbehov utan kontantinsats och bindningstid. Oavsett om ditt bilbehov sträcker sig över en kortare eller längre period ser vi till att alltid leverera din drömbil. Perfekt för dig som har provanställda eller arbetar i en oförutsägbar bransch. Låt oss hålla dig och ditt bolag mobilt.

Läs mer

Tjänstebilar

Genom Climat80 har du som anställd tillgång till ett mycket förmånligt ramavtal och klassas automatiskt som en FleetEdition Premium kund och får upp till 19% rabatt på din tjänstebil. Priserna ovan avser operationell leasing via vår samarbetspartner Athlon.

Våra tjänstebilar

Hitta din modell

Kampanj Mercedes

Boka provkörning

Det bästa sättet att uppleva en Mercedes är att provköra den. Vi förstår att vardagar kan vara svåra att pussla ihop, för att inte nämna helgen. Att köpa bil ska vara en rolig tid i livet och då är tid avgörande. Låt oss komma ut till dig så du slipper stressa in till oss.

Boka provkörning | Hos oss

Boka provkörning | Hemma

Våra digitala tjänster

För oss är kundupplevles A och O. Känslan när du besöker oss. När du möter vår personal. När du greppar ratten och startar bilen.
Som din bilpartner handlar det inte bara om vad vi lovar när det är sol – Utan vad vi levererar när det regnar. Vi anpssar oss efter dig och ditt behov. Läs mer om våra digitala tjänster som för dig närmare oss.

Läs mer

Boka rådgivning

Vi förstår att valet mellan olika tjänstebilar kan vara överväldigande. Lugn – Vi tar hand om dig. Boka ett rådgivningsmöte.

Boka rådgivning