Så hanterar vi Corona | Vi är redo | Välkommen till Mercedes-Benz Malmö

‎‎

Vi håller hjulen igång och är redo att serva dig.

Vi har vidtagit hygien- och riskreducerande åtgärder så att du fortsatt kan känna dig bekväm att komma till Mercedes-Benz Malmö. I dessa tider behöver vi dock hjälpas åt. Vi ber dig att i längsta mån komma i så litet sällskap som möjligt och endast komma hit om du känner dig helt frisk. Måste du inte besöka oss på plats så erbjuder vi en hel del alternativa lösningar. Nedan berättar vi om vad vi kan erbjuda om du vill titta, provköra, få offert eller om du behöver serva din befintliga bil. Som din bilpartner finns vi här för dig och dina behov.

Boka din provkörning hos Mercedes-Benz Malmö

Vill du se eller provköra en bil hos oss?

Vi har öppet precis som vanligt och vår personal är redo att välkomna dig, så det finns inget som hindrar dig från att komma förbi för att hitta din nya bil. Vi har gratis handsprit på alla våra avdelningar och vår personal har instrueras om hur man kan säkerställa en hög hygiennivå under hela vårt besök. Se möjligen våra Covid-19-initiativ här eller kontakta vår säljpersonal för mer information eller frågor.

Varmt välkommen att boka i förväg så säkerställer vi att bilen är städad och redo för provkörning.

Boka provkörning
Boka provkörning hemma hos dig

Vill du se eller provköra en bil från din hemadress?

Om du inte vill komma förbi oss, kommer vi gärna hem till dig och visar bilen på din hemadress. Under detta besök håller vi naturligtvis samma höga hygiennivå som under ett besök i butiken. Se möjligen våra Covid-19-initiativ här eller kontakta vår säljpersonal för mer information eller frågor.

Observera: Vi kan endast genomföra tjänsten om ingen i hushållet visar något tecken på sjukdom.

Boka provkörning | Hemma

Vill du boka en video genomgång av en bil i lager?

För att garantera 100% smittfri service erbjuder vi just nu att du kan boka ett videomöte med en av våra skickliga säljare. Precis som på ett fysiskt möte kan du få möjlighet att se önskade modeller, funktioner, utrustning, få inbytespriset, med mera – Genom ett videosamtal. Du väljer bara en tid som passar dig och vi är redo att hjälpa dig på bästa sätt.

Boka videogenomgång

Vill du genomföra affären digitalt?

Offerten får du digitalt skickat till dig. I lugn och ro kan du gå igenom affärsförslaget. Har du någon fråga om offertens innehåll finns vi alltid här för dig. När du har bestämt dig för att genomföra affären, skickar vi ut avtalet för digital signatur. Med andra ord kan vi genomföra hela affären utan att du behöver komma in till oss.

Leverans av din bil - Hemma eller via videosamtal?

När det väl är tid för din leverans har vi flera möjligheter. Givetvis kan du alltid komma in till oss för en vanlig genomgång. Önskar du att våra leveransexperter bär munskydd och handskar gör vi det. Bilen kan även levereras utomhus om så önskas.

Önskar du hemleverans gör vi även det. Vi ser till att du får den genomgång du önskar, hemma hos dig. Dessutom kan vi boka en genomgång av din bil via video, där vi skickar en film på alla nödvändiga funktioner. Fyll i formuläret och skicka in innan din leverans, eller meddela våra leveransexperter när de ringer för att boka tid.

Observera att på grund av Corona-situationen ges inga handskakningar och ett fysiskt avstånd hålls till 1,5 m för att minimera risken för infektion.

Boka din leverans
Boka service hos Mercedes-Benz Malmö

Vår verkstad har öppet som vanligt.

Våra verkstad är öppen och vår personal är redo att välkomna dig, så det finns inget som hindrar dig för att lämna din bil till oss. Vår personal har instrueras i hur vi kan säkerställa en hög hygiennivå under ditt verkstadsbesök.

Medan vi arbetar på din bil använder våra tekniker engångshandskar och sitt- och mattövertäckningar. Innan leveransen torkas din bil av med desinficerad vätska, vilket inte skadar materialen i din bil. Alla initiativ hjälper till att garantera en låg risk för spridning, så att du kan känna dig trygg med att lämna över bilen till vår verkstad.

Boka service
Vi hämtar och lämnar din bil när du bokar service hos oss.

Vill du att vi hämtar & lämnar din bil?

I samband med att du bokar service, bjuder vi just nu på vår exklusiva hämta-lämna tjänst*. På Mercedes-Benz Malmö anser vi att det ska vara enkelt att serva bilen. Som din servicepartner finns vi här för dig.

Erbjudande

Vi Hämtar & Lämnar din bil

20 min enkel väg – 0 kr t/r (Ord. 675 kr)

40min enkel väg – 259 kr t/r (Ord. 931 kr)
60min enkel väg – 569 kr t/r (Ord. 1243 kr)
90min enkel väg– 1195 kr t/r ( Ord. 1870 kr)
120min enkel väg – 2559 kr t/r (Ord. 3119 kr)

Boka service + Hämta & Lämna

Har du frågor angående vår hantering av Corona-viruset?

Klicka in på knappen nedan och skriv till oss. Vi finns här för dig!

Kontakta oss