Electric Intelligence by Mercedes-Benz - Välkommen till Mercedes-Benz

Framtiden checkar in.

E-moblitet hos Mercedes-Benz Malmö

Boka rådgivning

Är du redo för e-mobilitet?

Upplev körglädjen med eldrift – lika bekvämt, säkert och tillförlitligt som du alltid förväntar dig av Mercedes-Benz. Electric Intelligence by Mercedes-Benz innefattar snygg design, unik körglädje, hög användbarhet i vardagen och maximal säkerhet.

Nya EQC

Helt nya EQC
417 km räckvidd

Nya A-Klass 250e

A-Klass Hybrid
70 km räckvidd El

C-Klass Hybrid

C-Klass Hybrid
Diesel- eller bensinhybrid

E-Klass Hybrid

E-Klass Hybrid
Diesel- eller bensinhybrid

Ladda din Mercedes EQC

Redo för EQC?

Nya EQC tar dig upp till 45 mil med 100% ren el.
EQC visar upp en avantgardistisk, unik design. En sinnebild av progressiv premiumkänsla. De tydliga, rena och extremt sparsmakade linjerna visar direkt att detta är elbilarnas Mercedes.Vi på Mercedes-Benz Malmö hjälper dig gärna. Vi kan el och EQC!
Läs mer om EQC
Boka provkörning av Mercedes

Helt nya EQ Power

Det bästa från två världar – laddhybriden med snabbare acceleration med elektrisk boost-funktion.

I laddhybriden används både en elmotor och en förbränningsmotor för att driva bilen. Högvoltsbatteriet av litiumjontyp kan förutom vid regenereringen även laddas i ett eluttag eller en laddningsstation så att du också kan åka längre sträckor enbart på el.

På Mercedes-Benz Malmö kan du provköra både diesel- och bensinhybrid.
Upplev EQ
EQ power

Nya EQ Mildhybrid

Låg förbrukning och hög körglädje tack vare intelligent utnyttjande av rörelseenergi.
Hybriddriften kombinerar förbränningsmotorn och elmotorn med ett litiumjonbatteri. Resultatet blir en suverän prestanda och föredömliga förbrukningsvärden. Det intelligenta utnyttjandet av rörelseenergin höjer både körglädjen och säkerheten, till exempel vid omkörningar och snabba accelerationer.
Upplev våra Mildhybrider
Ladda din Mercedes

Ladda bilen

E-mobilitet ska vara enkel, snabb och bekväm. Och framför allt: alltid tillgänglig. Varför inte utnyttja tiden som din elbil står i garaget eller på parkeringsplatsen. Ladda bilen bekvämt med en enkel handrörelse från en laddbox. Fördelen är att du kan starta varje morgon med ett fulladdat batteri, vilket ökar flexibiliteten och oberoendet. Med Mercedes-Benz väggbox Home kan du till exempel ladda din EQ upp till tre gånger snabbare än via ett vanligt hushållsuttag. Nätverket av offentliga laddstationer växer dessutom hela tiden, så att du enkelt och flexibelt kan ladda bilen när du är på väg – oavsett om du befinner dig i stan, vid ett köpcenter eller på motorvägen.

Boka rådgivning