Electric Intelligence by Mercedes-Benz - Välkommen till Mercedes-Benz

Vägen framåt är elektrisk

Upplev utbudet av laddbara bilar på Mercedes-Benz Malmö

Boka rådgivning

Dags att göra vardagen elektrisk?

Upplev körglädjen med eldrift – lika bekvämt, säkert och tillförlitligt som du alltid förväntar dig av Mercedes-Benz. Electric Intelligence by Mercedes-Benz innefattar snygg design, unik körglädje, hög användbarhet i vardagen och maximal säkerhet.

Provkör 100% el

Oavsett om du är ute efter en sportig suv, exklusivitet eller en familjevänlig persontransportbil, så finns en lämplig modell i Mercedes-Benz utbud av helt eldrivna modeller. Oavsett vad så andas det framtid.

Boka provkörning

Laddhybriden

Det bästa från två världar – laddhybriden med snabbare acceleration av elektrisk boost.

Kör helt på el i tätort och utnyttja förbränningsmotorns räckvidd på längre sträckor. Föredrar du diesel eller bensin? Hos oss kan du välja både diesel- och bensinhybrider.
Upplev EQ

Är du redo för e-mobilitet?

Ta reda på det själv! Den kostnadsfria smartphone-appen visar om det skulle passa dig att byta till en elbil genom att registrera ditt körmönster och jämföra med räckvidd och prestanda hos våra elbilar och laddhybrider. Ladda bara ned EQ Ready-appen och testa med din egen bil

App Store

Google Play

Laddning och tjänster

E-mobilitet ska vara enkel, snabb och bekväm. Och framför allt: alltid tillgänglig. Med din Mercedes-Benz el- eller laddhybridbil har du tillgång till ett stort antal tillförlitliga och okomplicerade laddalternativ. Du bestämmer var du vill ladda bilen. Hemma i garaget med en väggmonterad laddbox? På en offentlig laddningsstation i stan? Eller på en snabbladdningsstation längs motorvägen? Nu finns det nya digitala tjänster i bilen för enkel planering av möjliga laddstopp. Med navigationen Electric Intelligence och räckviddsindikeringen planeras rutten nästan automatiskt!

Boka rådgivning

Kontakta oss