Friends of Executive - Mercedes-Benz Malmö

Friends of Executive är en del av familjen.

Hitta din nya bil hos oss.

Kontakt

Vilken bil är rätt för dig?

Att välja tjänstebil ska vara spännande. Nedan ser du ett par utvalda modeller med priser anpassade efter Friends of executive-nätverket. Alla priser är rabatterade enligt ramavtal och visas ink. moms. Förmånsvärdet är brutto (Dela på 2 för 50% marginalskatt). Kontakta oss vid frågor eller intresse av andra modeller.

EQE 300

Förmånsvärde fr. 5.382 kr/mån

EQA 250

Förmånsvärde från 4.562 kr/mån

EQB 300 4Matic

Förmånsvärde fr. 4.598 kr/mån

CLA 250e Shooting Brake

Förmånsvärde fr. 5.022 kr/mån

C 300e Kombi

Förmånsvärde fr. 5.835 kr/mån

E 300de Kombi

Förmånsvärde fr. 6.543 kr/mån

GLC 300e SUV

Förmånsvärde fr. 8.048 kr/mån

Alla priser är rabatterade enligt ramavtal och visas ink. moms. Förmånsvärdet är brutto (Dela på 2 för 50% marginalskatt). Med reservation för prisändringar. Utrustning kan skilja sig från bilderna*

Så vem är vi?

För dig som är ny kund hos Mercedes-Benz Malmö. Vi skiljer oss en del från andra agenter och återförsäljare. Vi bygger hellre relationer än att sälja enstaka bilar. Vi tror på det gemensamma utbytet en relation kan ge – ett partnerskap. Vi brinner för att hålla dig mobil och vi sätter stolthet i att göra det enkelt för dig och ditt företag. Vi är dessutom landets enda helägda agent och därav experter exklusivt på Mercedes-Benz.

Vi är Mercedes.

Interiör Mercedes-CLA

Våra Rent-koncept.

Genom Rent Experience erbjuder vi hyrbilar under 12 månader till ett mycket förmånligt pris, vilket är perfekt för den provanställde som behöver en tjänstebil eller den som inte vet hur bilbehovet ser ut om 2-3 år.

Behöver du en bil medan du väntar på din beställda tjänstebil? Då har vi Bridging-konceptet – Samma dag som du tecknar din nya tjänstebil kan du köra här ifrån med en Mercedes och lämna tillbaka precis när det är dags för leverans av din beställda bil. Låt oss hålla ditt bolag mobilt.

Läs mer

Tjänstebilar

Genom Friends Of Executive har du som medlem tillgång till ett mycket förmånligt ramavtal och du klassas automatiskt som en FleetEdition Premium-kund och får högsta rabatten på din tjänstebil.

Kampanj Mercedes

Boka provkörning

Det bästa sättet att uppleva en Mercedes är att provköra den. Vi förstår att vardagar kan vara svåra att pussla ihop, för att inte nämna helgen. Att köpa bil ska vara en rolig tid i livet och då är tid avgörande. Har du inte tid att komma till oss? Vi kan komma till dig. Enkelt och tillgängligt är orden.

Boka provkörning

Boka rådgivning

Vi förstår att valet mellan olika tjänstebilar kan vara överväldigande. Lugn – Vi finns här. Boka ett rådgivningsmöte.

Boka rådgivning