Ladda för lyx - Mercedes-Benz Malmö

Ladda för lyx

Just nu ingår laddning för 15.000 kr när du
köper en av våra utvalda elbilar.

Kontakta oss

15.000 skäl att beställa din drömbil.

Det är enkelt och bekvämt att köra elektriskt med Mercedes-Benz. Nu ingår dessutom 15.000 kr inkl. moms i motsvarande laddning på anslutna Mercedes me Charge laddningsstationer när du köper EQE Sedan årsmodell 2023, EQE SUV, EQA och EQB.

Erbjudandet gäller begränsat antal vouchers fram till 31 december 2023 med reservation för slutförsäljning.*

Passa på att säkra din drömbil redan idag.

Dynamiska EQA.

EQA tar din körupplevelse till en ny nivå med multifunktionssportratt i läder och komfortstolar med svankstöd som ser till att du alltid sitter bekvämt. Med standardutrustningen Panelbelysning kan du dessutom anpassa interiören helt efter din egen smak med 64 färgtoner som skapar fascinerande ljusspel.

MBUX multimediesystem låter dig enkelt och smidigt styra viktiga funktioner via de högupplösta skärmarna genom handrörelse, beröring eller röstkommando. På utsidan hittar du Black Panel-kylarinklädnad med LED-ljuslist och statiska LED-strålkastare som ser till att du aldrig missar något viktigt.

Kontakta oss

Rymliga EQB.

Upplev rymlig lyx med EQB som kommer med en bagagevolym på upp till 1710 liter – och en fällbar tredje sätesrad* om du behöver ännu mer plats. Utvändigt gör EQB avtryck med eleganta element som Black Panel-grill med integrerad ljuslist, takreling i krom** och visuellt breddat bakparti med LED-ljuslist.

När du stiger in i EQB möts du av roséguldfärgade detaljer,* panel med bakgrundsbelysning och rörelement i aluminiumoptik. Dessutom ingår MBUX augmented reality* för navigation som ger dig grafisk navigations- och trafikinformation i live-bilder så du når ditt mål enklare och snabbare.

* Tillval. ** Tillval för EQB 250+

Kontakta oss

Innovativa EQE

EQE är fullspäckad med smarta lösningar som gör din körupplevelse bekvämare och säkrare. Mittpunkten är MBUX Hyperscreen som kommer med tre knivskarpa OLED-Displayer som smälter samman till en stor skärm, och med Vindrutevisning projiceras statusinformation och upplysningar direkt i förarens synfält – så att du slipper ta ögonen från vägen.

Utvändigt hittar du bland annat infällda dörrhandtag som elegant smälter in i bilens kaross, strålkastartekniken DIGITAL LIGHT som anpassar ljuset till trafiksituationen och LED-baklyktor i 3D helix-design.

Kampanjen gäller även  EQE AMG (2023).

Kontakta oss

Bekväma EQE SUV

Blandningen av moderna och traditionella material i EQE SUV ger en unik atmosfär som förstärks av högkvalitativa paneler och exklusiva detaljer. Multikonturstolarna fram är utrustade med massagefunktion som ser till att du alltid kommer fram utvilad, och i sidostöden hittar du uppblåsbara kuddar som ger dig oslagbar sittkomfort.

Utvändigt märks EQE SUV genom sin design med rena linjer och sportiga proportioner i SUV-format. 19 tums lättmetallfälgar i 5-dubbelekerdesign är standard, och längst fram har EQE SUV Black Panel-kylarinklädnad med central Mercedes-stjärna.

Kampanjen gäller även EQE SUV AMG.

Kontakta oss

Kontakta oss

* Kampanjen avser både privat- och företagskunder. Kampanjen avser inte taxi och hyrbilar.

 

Så här fungerar det

Hur fungerar det när jag beställt min bil?

Kort efter att din bil är levererad får du ett mail från Mercedes-Benz Sverige med din voucher och en instruktion om hur du går tillväga för att aktivera den.

Vid eventuella frågor, kontakta oss.