Mercedes V-Klass | Nu upp till 87.550 kr i rabatt på Mercedes-Benz Malmö

Just nu – V-Klass kampanj!

Upp till 87.500 kr i rabatt.*

Jag är intresserad

Välj mellan V-Klass Standard eller Avantgarde

Letar du efter en välutrustad 7-sitsig bil till kampanjpris? Då har du hamnat rätt. Just nu har vi ett antal V-Klass lagerbilar att erbjuda. Välj mellan olika längder, hästkrafter och två utrustningsnivåer – Standard eller Avantgarde SE Edition. Gemensamt är att de båda kommer med en hög utrustningsnivå med många bekväma, snygga och säkerhetshöjande funktioner. Nedan kan du läsa mer om vad som ingår och några exempel på bilar. Kontakta din närmaste Mercedes-Benz partner för mer info.  Och kom ihåg –  erbjudandet gäller bara så länge lagret räcker

V-Klass Standard SE Edition

Genom att välja vårt paket SE Edition sparar du många kronor. Vi har paketerat bilen fullt med utrustning och rabatterat priset. Dessutom erbjuder vi nu ytterligare rabatt på våra lagerbilar. Dags för en riktigt god affär.

V 220d (163hk) Standard lång
listpris 600.025 kr inkl. moms*

Pris med SE Edition och lagerrabatt
521.275 kr inkl. moms*

Rabatt:
78.750 kr

Om du vill ha en riktigt välutrustad bil till ett mycket förmånligt pris är Avantgarde med SE Edition ett hett tips. Vi har rabatterat denna kombination av utrustning och kryddat med ytterligare en rabatt om du väljer en av våra lagerbilar.

V 250d (190hk) Avantgarde
listpris 689.600 kr inkl. moms*

Pris med SE Edition och lagerrabatt
602.050 kr inkl. moms*

Rabatt:
87.550 kr