Mercedes-Benz Mobility - Välkommen in till Mercedes-Benz Malmö

Mercedes-Benz Mobility

Vi håller dig mobil. Så länge du vill.

Hyr din Mercedes

Hyr din Mercedes. På obestämd tid.

Vi brukar säga att det är lätt att hyra en bil hos oss, men svårt att skiljas från. Mercedes-Benz Mobility är en del av Mercedes-Benz Malmö som täcker alla din behov. Oavsett om ditt bilbehov sträcker sig över en kortare eller längre period ser vi till att alltid leverera din drömbil. Nedan kan du läsa mer om vårt hyrutbud.

Bridging hire

Privatleasing Mercedes CLA shooting brake

Short time hire

Boka din hyrbil hos Mercedes

Long time hire

Bridging hire

När du är mellan en bil och en annan.

Att köpa en ny bil innebär ibland att man behöver vänta på att bilen blir färdig för leverans. Till dig som inte vill vänta på din drömbil erbjuder vi dig att hyra en likvärdig bil – till en likvärdig kostnad – under tiden som din bil byggs. När din bil är klar kommer du in med hyrbilen och kör iväg i din nya bil.

Boka din bil
Boka din hyrbil hos mercedes

Short time hire

När du behöver din bil en kortare period.

Som företagskund erbjuder vi att under kortare tid hyra en bil som täcker ditt temporära behov. Ditt bolag kanske inte är i behov av permanenta tjänstebilar. Med hyra från 1 timme till 1 månad bidrar Short time hire med en flexibel bilflotta för alla tillfällen. Dessutom har vi samma upplägg för våra transportbilar vilket gör det enkelt när ditt bolag kräver rejält med lastutrymme. Som privatkund är det även möjligt att korttidshyra om du väntar på leverans av din egen bil eller om din bil är på vår verkstad.

Boka din bil
Boka din hyrbil hos mercedes

Long time hire

Lång hyra som alternativ till att köpa eller leasa.

Känns ett leasingavtal för långt? Behöver du en bil för att åka på långsemester? I Mercedes-Benz Rent fixar vi även längre uthyrningar, och till riktigt konkurrenskraftiga priser. Du har kanske anställda som bara behöver bil under en begränsad period? Hör av dig så berättar vi om möjligheterna!

Boka din bil

Vanliga frågor

Vi förstår om du har frågor kring våra mobilitetslösningar. För att göra det så enkelt som möjligt har vi samlat och besvarat alla vanliga frågor på ett ställe. Givetvis är du välkommen att ringa eller maila oss oavsett om frågan finns med på vår FAQ sida.

Läs mer
Försäkra din Mercedes

Försäkring ingår alltid.

För att du ska vara trygg i ditt hyresavtal, i din Mercedes och på vägen har vi sammanställt all information om våra försäkringar samt självriskeliminering som kan vara till nytta för dig. Om skadan skulle vara framme ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt, så hjälper vi dig vidare. Vår prioritet är din mobilitet.

Ladda ner.