Mercedes-Benz Mobility - Välkommen in till Mercedes-Benz Malmö

Mercedes-Benz Rent

Vi håller dig mobil.

Hyr din Mercedes

Hyr din Mercedes.

Vi brukar säga att det är lätt att hyra en bil hos oss, men svårt att skiljas från. Nedan kan du läsa mer om vårt erbjudande.

Boka din hyrbil hos mercedes

Rent Experience

Hyr din Mercedes i 12 månader.

Nu erbjuder vi 12 månaders hyra av en välutrustad Mercedes-Benz till ett förmånligt pris och snabb leverans. Service, försäkring och en körsträcka på 1.500mil ingår. Upplev Rent Experience på Mercedes-Benz Malmö. Enklare blir det inte.

Vill du ha mer information?
Läs mer

Bridging hire

När du är mellan en bil och en annan.

Att köpa en ny bil innebär ibland att man behöver vänta på att bilen blir färdig för leverans. Till dig som inte vill vänta på din drömbil erbjuder vi dig att hyra en Mercedes-Benz – under tiden som din bil byggs. När din bil är klar kommer du in med hyrbilen och kör iväg i din nya bil.

Boka din bil

Vanliga frågor

Vi förstår om du har frågor kring våra mobilitetslösningar. För att göra det så enkelt som möjligt har vi samlat och besvarat alla vanliga frågor på ett ställe. Givetvis är du välkommen att ringa eller maila oss oavsett om frågan finns med på vår FAQ sida.

Läs mer
Försäkra din Mercedes

Försäkring ingår alltid.

För att du ska vara trygg i ditt hyresavtal, i din Mercedes och på vägen har vi sammanställt all information om våra försäkringar samt självriskeliminering som kan vara till nytta för dig. Om skadan skulle vara framme ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt, så hjälper vi dig vidare. Vår prioritet är din mobilitet.

Ladda ner.