Mercedes Fair Price | Välkommen till Mercedes-Benz Malmö
Fair Price

Mercedes Fair Price

Har du en Mercedes-Benz som är äldre än fem år?

Boka service

Service & underhåll för lite äldre bilar.

Du vet känslan när du sätter dig i din Mercedes, greppar ratten och startar bilen.
På Mercedes-Benz Malmö är det viktigt att din Mercedes fortsätter fungera som den ska. Att den fortsätter ge dig ett leende – oavsett ålder på bilen.

I takt med att din Mercedes åldras, ökar det naturliga slitaget på din bil. Samtidigt som din bil blir äldre vill man givetvis lägga mindre pengar på att underhålla den. Därför presenterar vi ett serviceerbjudande för dig som önskar trygghet och kvalitet men till ett FairPrice. Se prisexempel i tabellen.

Nedan går vi igenom fördelarna med att serva din Mercedes hos oss.

Boka din service hos Mercedes-Benz Malmö

Mobilitetsgaranti.

På Mercedes-Benz Malmö kan du vara säker på att din service utförs av utbildade service tekniker. På utfört arbete erbjuder vi ett års garanti och två år på våra reservdelar. När du servar hos oss förnyar vi din Mobilogaranti upp till 30 år.

Boka tid för service & verkstad Mercedes

Alltid originaldelar.

Filter, olja och andra delar som byts är naturligtvis original från Mercedes-Benz, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Med våra originaldelar har vi alltid 24 månaders garanti. Dessutom passar vi på att uppdatera din bil med de senaste programvarorna, såväl tekniska som program för bilens datasystem för att du alltid ska vara säker på vägen.

Digital servicebok Mercedes

Stämpel i serviceboken

Efter genomförd service stämplar vi din servicebok som visar att du servat din bil på en auktoriserad verkstad. Stämpeln är en kvalitetsikon som ofta är avgörande för andrahandsvärdet.

Boka tid för service hos Mercedes-Benz Malmö

Tryggt. Smart. Enkelt.

Lämna din Mercedes i rätt händer för service och underhåll.

Boka service