Mercedes Fair Price | Välkommen till Mercedes-Benz Malmö

Mercedes Fair Price

Är din transportbil äldre än 5 år?

Boka service

Service & underhåll för lite äldre bilar.

Vi vet att du är beroende av din transportbil. Därför tar vi extra bra hand om dig som proffsanvändare. Vare sig det gäller en stor reparation eller serivce.

I takt med att din Mercedes åldras, ökar det naturliga slitaget på din bil. Samtidigt som din bil blir äldre vill man givetvis lägga mindre pengar på att underhålla den. Därför presenterar vi ett serviceerbjudande för dig som önskar trygghet och kvalitet men till ett FairPrice. Se prisexempel i tabellen.

Nedan går vi igenom fördelarna med att serva din Mercedes hos oss.

Mobilitetsgaranti.

På Mercedes-Benz Malmö kan du vara säker på att din service utförs av utbildade service tekniker. På utfört arbete erbjuder vi ett års garanti och två år på våra reservdelar. När du servar hos oss förnyar vi din Mobilogaranti upp till 30 år.

Alltid originaldelar.

Filter, olja och andra delar som byts är naturligtvis original från Mercedes-Benz, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Med våra originaldelar har vi alltid 24 månaders garanti. Dessutom passar vi på att uppdatera din bil med de senaste programvarorna, såväl tekniska som program för bilens datasystem för att du alltid ska vara säker på vägen.

Stämpel i serviceboken.

Efter genomförd service stämplar vi din servicebok som visar att du servat din bil på en auktoriserad verkstad. Stämpeln är en kvalitetsikon som ofta är avgörande för andrahandsvärdet.

Tryggt. Smart. Enkelt.

Lämna din Mercedes i rätt händer för service och underhåll.

Boka service