Mobilo - Mercedes-Benz Malmö

Trygg på vägen - dygnet runt

Vi finns där för dig

Boka service

Pålitlig hjälp. När den behövs som mest. 

Hur mycket vi än anstränger oss kan vi inte förebygga det oväntade, olyckliga eller det klantiga. Ibland tar resan helt enkelt stopp. Det händer även den bäste. Därför är det tryggt att veta att vi finns här för dig. Dygnet runt, året runt och över hela Europa. Din Mercedes har nämligen en assistanstjänst. Mobilo heter den. Och den är lite bättre än de flesta tror är möjligt.

Tjänsten kostar ingenting utan ingår för alla personbilar under de första två åren. Därefter förlängs Mobilo från service till service i upp till högst 30 år, förutsatt att din bil servats på en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad.

Service24h

Snabbt och personligt: Allt du behöver göra för att komma i kontakt med våra kompetenta rådgivare är att ringa 00800 1 777 7777 – självklart dygnet runt.

SOS-knapp

En knapptryckning är allt som behövs: SOS-knappen i bilens takkontrollpanel upprättar omgående ett samtal med Mercedes-Benz larmcentral.

Mercedes me-knapp

Hjälp med en knapptryckning: Via Mercedes me-knappen i bilens telefonbok får föraren direktkontakt med en rådgivare hos Mercedes-Benz.

Med Mobilo når du dina mål.

Mobilitetslösningen Mobilo ingår som standard för alla Mercedes-Benz personbilar och förlängs från service till service i upp till högst 30 år, förutsatt att din bil servats på en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad.

Snabb hjälp på plats – kostnadsfritt och dygnet runt.

Vid ett haveri, en olycka, ett missöde eller skadegörelse ser vårt nätverk av experter i hela Europa alltid till att du kan fortsätta din resa utan krångel. Det gäller oavsett om bilen behöver repareras på plats eller om färden går vidare i en lånebil eller med flyg. Och om du hellre väntar medan din bil repareras, står vi givetvis för hotellvistelsen. Allt som behövs är ett telefonsamtal.

Mercedes-Benz Service24h: 00800 1 777 7777

Bilar med första registreringsdatum mellan 24 oktober 1998 och 31 mars 2008 omfattas av den tidigare tjänsten MobiloLife, förutsatt att mobilitetslösningen har förlängts eller förnyats på nytt efter service hos en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad.

Mobilitetstjänsterna i sammanfattning

  • Teknikers utryckning: Täcker kostnaderna för färd till haveriplatsen och tillbaka.
  • Hjälp på plats: Mindre reparationer åtgärdas genast.
  • Bogsering: Till närmaste Mercedes-Benz servicepartner.
  • Taxi, körservice och kollektivtrafik: Som tillfällig lösning för din mobilitet.
  • Lämningsservice: Till dig inom ett avstånd av 50 km.
  • Lånebil: Under reparationstiden, upp till tre arbetsdagar.
  • Flyg/tåg/buss: Tur och retur för alla passagerare upp till 400 euro per person inkl. moms.
  • Hotell: Övernattning för dig och samtliga passagerare i upp till tre arbetsdagar.
  • Returtransport av bil: Till en Mercedes-Benz-servicepartner på din hemort.
  • Administrativt stöd: Gäller exempelvis rättshjälp och hjälp med tolk när du befinner dig i utlandet.

Förläng din garanti

Genomför din service hos oss och förläng din Mobilogaranti i upp till 30 år.

Boka service