Skip to main content

Nyheter & kommande modeller

Upptäck framtiden

Kontakta oss idag.

Framtiden är närmare än du tror.

 

 

Vi vet att det är svårt att hålla sig när man väntar på något riktigt gott. Men vänta inte med att kontakta oss. Många av bilarna går redan att beställa så gör inte väntan längre än nödvändigt.

Nya CLA Shooting Brake Laddhybrid

CLA Shooting brake har ett batteri på 15,6 kWh som kan laddas med antingen 3,7 kW eller, som tillval, 7,4 kW växelström (AC).
Med 218 hk och ett vridmoment på 450 Nm gör CLA inte bara modellen till ett bra miljöval – utan även fylld av körglädje. Modellen är säljstartad och de första modellerna är påväg in i hallen.

Nya Mercedes AMG GLB 35 4MATIC

Den nya Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC är designad för dig som vill ha den ultimata körupplevelsen varje dag utan att ge upp något.

Nya GLA Laddhybrid

Med en räckvidden enligt WLTP på ca 5-6 mil och 218 hk gör CLA inte bara modellen till ett bra miljöval – utan även fylld av körglädje. GLA har ett batteri på 15,6 kWh som kan laddas med antingen 3,7 kW eller, som tillval, 7,4 kW växelström (AC).
Med Modellen är säljstartad och de första modellerna är påväg in i hallen.

Nya B-Klass Laddhybrid

B-Klass Laddhybrid. Familjebilen återuppfunnen. Nu är det äntligen säljstart för nya Mercedes-Benz B-Klass som laddhybrid. En kompakt bil med plats för en aktiv livsstil och – med en elektrisk räckvidd på upp till ca 6 mil.

Nya E-Klass Sedan

Dynamik i sin mest suveräna form. Upplev designen och komforten hos nya E-Klass Sedan.

En alltigenom dynamisk karaktär. Redo att enkelt bemästra vilken utmaning som helst. Upptäck de unika egenskaperna hos nya E-Klass Sedan. Mer dynamisk, elegant och lyxig än någonsin förr.

Nya GLA

Stad, land, stad.

Lika äventyrslysten som du. Nya GLA är den perfekta följeslagaren i ditt mångsidiga liv. Dynamiska proportioner gör nya GLA kompakt och ändå funktionell. Som kompakt-suv är den smidig att parkera, men har ändå plats för allt i ditt liv.

Nya EQV

Jakten på en 7-sitsig elbil slutar här.

Mercedes-Benz EQV är världens första eldrivna minivan i premiumklassen och kommer med flexibel inredning. Bilen går att få med sex, sju eller åtta sittplatser och du väljer själv antalet säten. Tack vare skenor kan du flytta och vända på sätena vid behov.

Vår nya familjebil på el kommer i två olika längder, EQV Standard och EQV Lång. EQV Standard har en längd på 5140 mm (hjulbas 3200 mm) och den långa versionen är 5320 mm (hjulbas 3430 mm).

Nya GLE Coupé

Nya GLE Coupé är designad för att utforska jordens alla hörn. Med sin oemotståndligt sportiga design och revolutionerande körsätt positionerar den sig väl i sin kategori. Är du redo för en storartad entré?

Nya E-Klass Kombi

En urkraft i alla grenar. Nya E-Klass Kombi har tagits fram med vardagens alla utmaningar i åtanke. Den har en upphottad design, en ny, intuitiv förarplats och ett bagageutrymme som sväljer det mesta. Ta en titt på nya E-Klass Kombi från dess bästa sidor.

Välkommen till vår värld.