Nyheter | Kommande modeller | Välkommen till Mercedes-Benz Malmö

Nyheter & kommande modeller

Upptäck framtiden

Ta reda på mer

Framtiden är närmare än du tror.

Vi vet att det är svårt att hålla sig när man väntar på något riktigt gott. Men vänta inte med att kontakta oss. Flera modeller går redan att beställa så gör inte väntan längre än nödvändigt.

EQE SUV

EQE SUV är designad för framtiden med rena linjer, sportiga proportioner och kompromisslös lyx. Invändigt hittar du högklassiga paneler och mäktiga MBUX Hyperscreen som är bilens hjärta. Smart navigation och intelligenta körhjälpsystem gör även långkörningen till en stilstudie i avkoppling – och med Dolby Atmos förvandlar du kupén till en konserthall med kristallklart ljud i 360°.

Kontakta mig

Nya T-Klass

Nya T-Klass – en rymlig familjebil där allt får plats. Denna multitalang är din perfekta följeslagare under vardagens familjeliv och fritidens äventyr. Njut av generösa utrymmen, praktiska funktioner, komfort, uppkoppling, säkerhet och kvalitet.

Läs mer

B-Klass Facelift

Nya B-Klass övertygar med den perfekta kombinationen av sportig dynamik, behaglig komfort, generösa utrymmen och stor flexibilitet. Även inom det digitala området tar den täten med sitt innovativa manöverkoncept MBUX och modern uppkoppling. Denna multitalang tar sig glatt an alla utmaningar i vardagslivet och på fritiden.

Jag är intresserad

EQS SUV

Premium utan hörn och kanter. En unik ”Purpose Design” ger EQS SUV en helt ny, innovativ estetik. Här möter premiumkänslan från en S-Klass rymden hos en SUV och den typiska designen hos modellerna från Mercedes-EQ. EQS SUV sätter nya standarder för elmobilitetens formspråk.

Jag är intresserad

GLC SUV

Gör sig bra på alla vägar.

Tydliga linjer och dynamiska proportioner kännetecknar designen hos nya GLC. SUVens sportiga utseende övertygar lika mycket i stan som ute i terrängen.

Kontakta mig

A-klass Facelift

Ta dig an vägarna med stil.

Nya A-Klass förenar elegant sport med komforten hos premiumklassen. Upptäck denna dynamiska följeslagare som tar sig an alla utmaningar i vardagen. Din kompakta instegsmodell till Mercedes-Benz värld av premiumsedanbilar.

Prata med säljare

Välkommen till vår värld

Är du intresserad av en ny Mercedes-Benz eller är du en existerande Mercedes-Benz ägare? Vill du komma i kontakt med vår verkstad eller har frågor om Mercedes Rent? Du hittar alla våra kontakter här.

Kontakta oss