Här hittar du våra personbilar | Välkommen till Mercedes-Benz Malmö

Nya C-Klass | Redo att beställas

Helt nya C-Klass Sedan och Kombi går nu att beställa hos oss.

Pris fr. 399.900 kr

Jag vill veta mer

Våra digitala tjänster

Vi förstår att vardagar kan vara svåra att pussla ihop, för att inte nämna helgen. Att köpa bil ska vara en rolig tid i livet och då är tid avgörande. Låt oss ta hand om dig, när det passar dig.

Läs mer om våra digitala tjänster.

Läs mer
Laddbara EQC

El och laddhybrider

E-mobilitet ska vara enkel, snabb och bekväm. Och framför allt: alltid tillgänglig. Välj mellan 100% el eller en av våra hybrider. EQC är vår helelektriska Mercedes med upp till 417 km i räckvidd. Idag har vi även avancerade laddhybrider som förenar det bästa av två världar: dynamiken och effektiviteten hos en elmotor med räckvidden hos en förbränningsmotor. Klicka in och läs mer om vad vi kallar EQ – Electric Intelligence by Mercedes-Benz.

Till EQ
Boka din hyrbil hos mercedes

Mercedes-Benz Mobility

Vi brukar säga att det är lätt att hyra en bil hos oss, men svårt att skiljas från. Mercedes-Benz Rent är en del av Mercedes-Benz Malmö som täcker alla din behov. Oavsett om ditt bilbehov sträcker sig över en kortare eller längre period ser vi till att alltid leverera din drömbil. Vi är din totala mobilitetslösning.

Läs mer

Privatleasing

Med Mercedes-Benz Privatleasing kan du själv välja om du vill ha ditt avtal på 12, 24 eller 36 månader. Du kan alltså unna dig en ny – och helt annan – Mercedes en gång om året. För vem vet hur ditt liv ser ut då: Kanske har du större familj? Har köpt en häst? Barnen kanske har flyttat ut? Du kanske har fått tjänstebil eller startat eget företag? Eller har flyttat utomlands och behöver ingen bil alls i Sverige? Du behöver inte binda dig längre än vad du själv vill.

Till privatleasing
Mercedes GT

Mercedes-AMG

Vi kör för att känna oss levande. En besatthet av körprestanda. Det är det som kännetecknar Mercedes-AMG. Från den onda hastigheten på GT R till den robusta kraften i G 63, är varje fordon byggt för att väcka sinnen.

Öppen för drömmen
Konceptbil Mercedes EQS

Kontakt

Är du intresserad av en ny Mercedes-Benz eller är du en existerande Mercedes-Benz ägare? Vill du komma i kontakt med vår verkstad eller har frågor om Mercedes Rent? Du hittar alla våra kontakter här.

Kontakta oss