Service & Verkstad | Välkommen till Mercedes-Benz Malmö

Service & Verkstad

Vi tar hand om din bil.

Vi bygger om.

Vi genomför just nu renovering och ombyggnation i stora delar av huset – Både för att skapa en smidigare kundresa och för att göra vår arbetsplats mer effektiv, modern och säker. Vi är övertygade om att detta kommer skapa nya möjligheter och ett ännu bättre Mercedes-Benz Malmö. Vårt mål är att du ska påverkas så lite som möjligt under renoveringens gång men vill ändå uppmärksamma på att ledtiderna i verkstäderna kommer vara något längre och vissa interna processer kan påverkas.

Vi tackar för din förståelse och ser fram emot ett nytt Mercedes-Benz Malmö våren 2023.

FairPrice | Service för äldre bilar

I takt med att din Mercedes åldras, ökar det naturliga slitaget på din bil. Samtidigt som din bil blir äldre vill man givietvis lägga mindre pengar på att underhålla den. Därför presenterar vi ett serviceerbjudande för dig som önskar trygghet och kvalitet men till ett FairPrice.

Läs mer | Personbil

Läs mer | Transportbil

Dags för hjulskifte?

Att ha rätt däck är A och O när det kommer till väghållning och säker körning. Vi vill att du ska vara så trygg du bara kan på vägen. Vi finns här när det är dags att skifta eller när du inte vet var eller hur du ska förvara de däck som inte används just nu. På din Mercedes sitter fyra hjul, chansa aldrig med greppet.

Boka hjulskifte idag
Boka tid på verkstad hos Mercedes-Benz Malmö

Skadecenter

På Mercedes-Benz Malmö hjälper vi dig med alla typer av skador på bilen och organiserar rätt typ av åtgärder. Med vår online tjänst erbjuder vi dessutom digital besiktning som snabbt hjälper dig.

Vi tar hand om allt – för din trygghet och mobilitet.

 

Läs mer
Reservdelar Mercedes

Reservdelsbutiken

Reservdelsbutiken Online har ersatt vår fysiska butik på Bronsyxegatan 14 i Malmö. Och vi lovar dig – det är både enklare och snabbare för dig som kund hos oss att få tag på dina delar.

Till butiken
Laga ditt stenskott hos Mercedes-Benz Malmö

Laga stenskott i tid

Stenskott dyker upp när du minst anar det. Det ser kanske litet ut vilket gör att du kör längre än vad du borde. Men det lilla stenskottet kan vara början till en spricka och har du otur så måste hela vindrutan bytas ut.

För oss är det viktigt att du ska kunna köra säkert, spara tid och slippa onödiga kostnader. Låt därför oss laga ditt stenskott.

Boka tid

Ta fram servicekod?

För att kunna hjälpa dig med din verkstadsbokning och ett eventuellt kostnadsförslag, behöver vi lite uppgifter om din bil. Med hjälp av bl.a. servicekoden kan ditt besök hos oss bli ännu smidigare. Här samlar vi instruktioner för hur du får fram servicekoden på din lite äldre och ej uppkopplade modell.

Instruktioner

Vi tar hand om din bil.

 

Att serva din bil hos oss, ökar inte bara tryggheten och säkerheten utan ger också en välförtjänt sinnesro. Teknikerna på en auktoriserad serviceverkstad genomgår en gedigen utbildning för att bli certifierade Mercedes-Benz tekniker. Det innebär att din Mercedes alltid får, en snabb, säker och korrekt service som du kan lita på. Du behöver heller inte själv hålla reda på nästa servicetillfälle. I din bil finns nämligen ett system som automatiskt talar om när det är dags.

Din Mercedes är en av marknadens mest högteknologiska och avancerade bilar. Hos oss får den omsorgen den förtjänar.

Konceptbil Mercedes EQS

Kontakt

Är du intresserad av en ny Mercedes-Benz eller är du en existerande Mercedes-Benz ägare? Vill du komma i kontakt med vår verkstad eller har frågor om Mercedes Rent? Du hittar alla våra kontakter här.

Kontakta oss