Serviceavtal Vans - Mercedes-Benz Malmö

Serviceavtal för transportbilar

Kontakta oss

Med ett serviceavtal slipper du inte bara servicefakturor. Du kan också utöka din garanti så att du får motsvarande nybilsgaranti i upp till fem år. Och kan slippa reparationskostnader på din transportbil.

Mercedes-Benz Servicecare eDrive

Vi har serviceavtal speciellt framtagna för våra eldrivna transportbilar.

Läs mer om våra serviceavtal i vårt produktblad för eldrivna transportbilar.

Läs mer

Det som är viktigt för dig.

Vi erbjuder ett antal olika serviceavtal för transportbilar. Vilket du väljer beror på vad som är viktigast för dig. Alla har det gemensamt att de gäller hos alla auktoriserade Mercedes-Benz transportbilsverkstäder över hela landet. Och att de ger dig mobilitetsgarantin MobiloVan som gäller i hela EU – i upp till 30 år.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete

Avtalet som täcker all nödvändig service, reparationer och slitdelar (reservdelar som byts ut regelbundet på grund av normal användning) under avtalets löptid. Kan tecknas för upp till 7 år/ 30.000 mil. Du kan teckna det till dess att bilen är två år gammal om den har gått max 5.000 mil. Priset är per körd mil.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance

Här fördelas kostnaden för den löpande schemalagda servicen månadsvis. Kan förlängas hur länge som helst. Utmärkt för lite äldre bilar eller för dig som bara vill dela upp din betalning och säkra dina servicetillfällen hos en auktoriserad Mercedes-Benz transportbilsverkstad.

Mercedes-Benz ExtendedCare

Ett smidigt alternativ som gör att du kan utöka bilens garanti. Med ExtendedCare får du motsvarande bilens nybilsgaranti i upp till totalt 5 år (25.000 mil) från att du tar bilen i bruk. Du kan teckna avtalet inom 2 år från första registreringsdatum – så länge fabriksgarantin gäller.

Kontakta oss

Hör av dig till oss så berättar vi mer om priser och villkor.

Vi hjälper dig