Skadeverkstad | Vi vårdar din Mercedes | Mercedes-Benz Malmö
Service & verkstad hos Mercedes-Benz Malmö

Skadecenter

Vi vårdar din Mercedes.

Allt kommer bli bra.

Vi på Mercedes-Benz Malmö beklagar att du varit med om en olycka och att din bil är skadad. När ens närmsta ägodelar går sönder är det lätt att känna frustration, irritation och en viss oro för vad som kommer hända. Vi på Mercedes-Benz Malmö förstår denna känsla och ska göra allt för att du snabbt sitter i din bil igen.

När du lämnar din bil hos en auktoriserad skadeverkstad kan du känna dig säker på att bilen blir omhändertagen på bästa möjliga sätt. Vi utför skadereparationer på plåt och lack åt alla större försäkringsbolag.

Låt oss guida dig genom processen.

Steg 1. Kontakta ditt försäkringsbolag och gör din skadeanmälan.

Steg 2. Boka din skadebesiktning hos oss, ange ditt skadenummer du fått från ditt bolag.

Steg 3. Skadebesiktningen genomförs av en utbildad skadereglerare. Efter besiktningen får du ett förslag på åtgärd och möjlighet att boka in bilen för reparation.

Steg 4. Efter bokad tid tar vi hand om bilen. Ditt försäkringsbolag hjälper dig med hyrbil.

Steg 5. Bilen är klar. Vi kontaktar dig och tillsammans går vi igenom bilen.

Boka din service hos Mercedes-Benz Malmö

Inför ditt besök.

Beroende på storlek av skadan tar en besiktning normalt ca 45 minuter. För att vi så snabbt som möjlig ska kunna avgöra skadans omfång, får du gärna tvätta bilen innan besiktningen. Efter besiktningen får du ett förslag på åtgärd och möjlighet att boka in bilen för reparation.

Boka tid för service hos Mercedes-Benz Malmö

Under reparationen.

Efter att du vinkat hejdå till din bil, tar vi hand om bilen. Vårt team på skadecenter är noga utbildade för att ha det bästa handlaget för din Mercedes. Beroende på skadan kommer plåtslagare eller lackerare arbeta på bilen. Under tiden som bilen är hos oss sköter vi kontakten med försäkringsbolaget, så att du kan fortsätta din vardag som vanligt. Vi förstår att du har många frågor under tiden som din bil är hos oss, tveka aldrig på att ringa oss om du har någon fråga.

Boka provkörning Mercedes

Efter reparationen.

Vi har som mål att ha marknadens nöjdaste kunder. När du fått tillbaka din bil efter reparation är det därför viktigt att du går igenom arbetet och ser så att du är nöjd. Vi gör vårt absolut yttersta för att överträffa dina förväntningar, men givetvis händer det att man som kund ibland har frågetecken på ett beslut, hantering eller resultat. Och handen på hjärtat – Vi är inte perfekta. Låt oss veta om du har en fråga eller fundering. Hos oss ska det vara enkelt att va kund.

Värdera oss