Surf - Mercedes-Benz Malmö

Havet som poesi.

Surfing is not a sport. It is a way of life. Where style is just an option. 

Boka provkörning

Vågornas kvalité

Passionerat och villkorslöst, alltid med ett leende på läpparna. Det finns ett sökande i blicken, sökande efter något mer. Kan surf verkligen var mer än att bara stå på en bräda i vattnet? Vad är det som gör att man vill surfa 365 dagar om året? Vattnet är 5 grader varmt. Vinden är kall och konstant. Det regnar lätt och ändå längtar man efter nästa våg.

Följ med på resan där passion gifter sig med stil.

 

Möt Peter & Jens

“Jag har alltid haft suget att upptäcka. Att vara på nyfiken.” Det finns ingenting som jag någonsin har testat som bara blir roligare och roligare för varje gång – och så är det med surfing. Den kopplingen man har till hela surfupplevelsen, det är en sån passion som är så otroligt strak. – Peter Sahlberg.

Varje våg är unik och ingen är sig lik, även om man är på samma plats gång efter gång. Den är alltid i rörelse och alltid föränderlig.
Vi har offrat väldigt mycket för surfingen. Samtidigt är det inget som jag någonsin ångrar. – Jens Holmer

Deras passion är oklanderligt stark. Och genomsyrar allt de gör. Oavsett om det handlar om att surfa eller driva surfskola.

 

Upplev Mercedes. Upplev passion.

Faktum är att det inte alltid handlar om att hitta den perfekta vågen. Utan den perfekta upplevelsen i eller utanför vattnet. Resan till vågen är en viktig del av upplevelsen och en avgörande faktor för helhetsintrycket.

I media presenteras surf ofta som något väldigt macho och “testosterone-aktigt”. Men det finns något fint med surf. En stil och livsstil som är svår att kopiera, där varje upplevelse är unik i sig. Det verkar inte spela någon roll hur stora vågorna är. Eller hur kallt det är i vattnet. Hur mycket eller lite det blåser. Om det är sommar eller vinter. De paddlar ut oavsett.

Upplev Mercedes-GLE

Följ din intuition. Låt oss presentera Mercedes-GLE.
En SUV med egenskaper och utseende som passar dig och din livsstil. GLE tar dig hela vägen fram till ditt nästa äventyr – med eller utan el-drift.

fr. 678 000 kr

Sugen på att lära dig surfa? Provkör och va med om en utlottning till årets häftigaste event. Genom att boka provkörning genom knappen nedan är du automatiskt med om en utlottning till höstens surf-upplevelse. Något du absolut inte vill missa.

Boka provkörning

Upplev Surf. Upplev Surfakademin.

Sugen på att skapa dina egna surfminnen? Att ge dig ut på vågen och jaga upplevelsen? Genom Surfakademin kan du vara säker på att du får din dos av passion, våger och härligt häng. Denna säsong hittar du akademin lite närmare än vanligt – Hemmavid – från april till november jagar man vågorna i Varberg och på Österlen. Boka din upplevelse idag.

Boka din surf