T-Klass - Mercedes-Benz Malmö

Nya T-Klass. Plats för mer.

Från 299.900 kr.

*T-Klass 180 lång SE Edition inkl. moms. Kontakta oss för att få offert.

Kontakta oss

T-Klass. En allroundmästare för dina behov.

Nya T-Klass – en rymlig familjebil där allt får plats. Denna multitalang är din perfekta följeslagare under vardagens familjeliv och fritidens äventyr. Njut av generösa utrymmen, praktiska funktioner, komfort, uppkoppling, säkerhet och kvalitet.

T-Klass. Alla dagar i veckan.

T-Klass har allt som du värdesätter hos en Mercedes. Den övertygar med ett helhetsintryck som är både sportigt och elegant – och har alla praktiska funktioner man förväntar sig av en en rymlig familjebil.

PrivatLeasing36 mån
T-Klass 180, 3.000 mil, inkluderar service och visas inkl. momsfr. 4.895:-/mån*

Mercedes-Benz PrivatLeasing är lika enkelt som bekvämt. Det finns inget krav på kontantinsats och månadskostnaden är fast under hela avtalstiden. Serviceavtal och garanterat restvärde ingår, finansknuten bilförsäkring kan väljas till. Givetvis får du allt samlat på en och samma faktura.

*PrivatLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Månadsavgiften avser T-Klass 180, 36 mån, 3.000 mil, inkluderar service och visas inkl. moms. Utöver månadsavgiften debiteras en kostnad per mil som för de mil som överstiger avtalad körsträcka. Den som leasar bilen är ansvarig för fordonsskatter. Installations- och administrationsavgift tillkommer. Med reservation för sedvanlig kreditprövning där MBF förbehåller sig rätten till förhöjd första hyra. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, justeringar, skrivfel och avvikelser. Kontantpris T-Klass 180: 299.900 kr.

Kontakta mig.

Vi på Mercedes-Benz Malmö ser fram emot att kunna hjälpa dig i jakten på din nya bil.