Tareq x Mercedes Malmö - Mercedes-Benz Malmö

Välkommen till Tareq Taylors värld.

Vi är stolta över att presentera vårt samarbete med Malmöprofilen och en av Sveriges mest framstående kockar, Tareq Taylor.Ta en närmare titt på när Tareq upplever Mercedes-AMG GT fyradörrars Coupé och när vi får uppleva gastronomi-magi i världsklass på Tareqs Kockeriet.

Upplevelse som upplevelse

Ett restaurangbesök eller bilhandlarbesök. Du tänker kanske – “vad har det med varandra att göra?”. Det kan vara allt eller ingenting men vi väljer att lägga fokus på komponenter, kvalitet och upplevelser i världsklass. När en Mercedes-Benz produceras så tummas det inte på kvalitén i komponenterna. Det tummas heller inte i valet av råvaror i en av Tareqs anrättningar. Vi på Mercedes-Benz Malmö vill att ditt möte med oss ska vara lika enastående som våra produkter. Vi vet att bilarna vi levererar är av högsta kvalitet och det i sig kan tala för sig själv, men vi vill även att du ska minnas ditt möte med oss med ett leende på läpparna. Vi tror på att framgång är en lagsport och att teamet och människorna du möter är A och O i att ge dig en 5-stjärnig upplevelse. På samma sätt menar Tareq att teamet är det som är avgörande för din upplevelse på Kockeriet.

Upplev EQ

Helt eldriven, fullkomligt uppkopplad, fullkomligt genomtänkt. Upplev helt elektrisk körning i en helt ny dimension.

Läs mer

Upplev AMG

Innovativ teknik för riktiga känslor: Mercedes-AMG ger dig nöje, prestanda och lyx i ditt dagliga liv. Särskilt smart, särskilt spännande, unikt AMG.

Läs mer

Tareq x Mercedes Malmö = Sant

Varför har vi bestämt att samarbeta med varandra? Jag (Mikael Olsson, VD för Mercedes-Benz Malmö) kontaktade Tareq förra året och efter ett par samtal både över telefon och fysiska möte insåg vi båda att vi var ämnade för varandra. Tareq har ett starkt bilintresse sedan barnsben och hans hjärta klappar extra för Mercedes. MB Malmö vill samarbeta med starka och lokalt förankrade aktörer. Vi båda har en passion för att göra det bästa vi kan i våra respektive professioner. Hjärta, teamwork och inte minst leende är våra respektive framgångsfaktorer.

Tillsammans kan vi göra varandra bättre och den resan har påbörjats…..Nu kör vi.

Mikael Olsson, VD Mercedes-Benz Malmö

Upplev Mercedes-Benz

Upplev Mercedes-Benz Malmö

Kontakt