Skip to main content

Vi har en tjänstebil för alla

Mercedes-Benz tjänstebilar

Hållbar företagsleasing

FleetEdition - Tjänstebilar och leasing till företag.

Här kan du läsa mer om FleetEdition, våra specialpaketerade tjänstebilar riktade mot företag. (Detta är nettoprissatta bilar till juridiska personer och kan inte kombineras med ramavtal eller andra rabatter.) Bland dem hittar du några av våra mest populära modeller som vi har fyllt med extra innehåll – alla utrustade med ett riktigt attraktivt pris. Så om det någon gång har varit aktuellt att välja en Mercedes-Benz som tjänstebil så är det nu.

 

*Förmånsvärde netto vid 50% marginalskatt, inkomståret 2020.

 

 

Vi har något för alla

Oavsett bolagsform, från enskilda firmor med eller utan F-skattbevis till större aktiebolag gör vi allt för att du ska komma vidare. Med möjlighet att välja mellan alla våra modeller i vårt utbud erbjuder vi attraktiva förmånsvärden, konkurrenskraftig förbrukning och låga utsläppsvärden. Med mobilitetsgarantin Mobilo och Service 24h utökar vi din trygghet på vägen. Dessutom erbjuder vi omfattande servicetjänster med Mercedes Me där du som tjänstebilsförare alltid är uppkopplad till bilen. Sist men inte minst, med FleetEdition får du alltid rabatt på bilen och Mercedes-Benz serviceavtal.

Upplev en ny drivkraft - EQ

Med en mängd laddbara alternativ i vårt sortiment kan vi erbjuda er en personbilspark med en bredd utöver det vanliga. Allt från Smart EQ och A-Klass laddhybrid till 100% eldrift i nya EQC. Förutom attraktiva förmånsvärden, bonusar på skatter och en absolut upplevelse av premium så kan du och ditt företag förvänta en förmånlig totalkostnad när du väljer EQ. Välkommen in till oss så berättar vi mer om varför vårt EQ-segment passar just dig och ditt företag.

En partner att lita på

E220 d 4MATIC Kombi AMG Sportstyle

Fr. 3.039 kr/mån (Netto vid 50% marg. skatt)

Fr. 6,1 l/100 km förbrukning blandad körning

Prisbasbelopp 9,0

Fordonsskatt 8.603 kr/år

Paketerat och klart

Vi gör det enkelt

C220 d 4MATIC Kombi AMG Night

Fr. 2.790 kr/mån (Netto vid 50% marg. skatt)

Fr. 5,6 l/100 km förbrukning blandad körning

Prisbasbelopp 8,0

Fordonsskatt 6.916 kr/år

Välkommen till vår värld. Låt passionen driva dig.