Tjänstebil | Vi har en för alla | Välkommen till Mercedes-Benz Malmö

Vi har en tjänstebil för alla

Mercedes-Benz tjänstebilar

Boka rådgivning

FleetEdition - Tjänstebilar och leasing till företag.

FleetEdition, våra specialpaketerade tjänstebilar riktade mot företag. (Detta är nettoprissatta bilar till juridiska personer och kan inte kombineras med ramavtal eller andra rabatter.) Bland dem hittar du några av våra mest populära modeller som vi har fyllt med extra innehåll – alla utrustade med ett riktigt attraktivt pris. Så om det någon gång har varit aktuellt att välja en Mercedes-Benz som tjänstebil så är det nu.

Bilen kan illustrera extrautrustning*

Vi har något för alla

Oavsett bolagsform, från enskilda firmor med eller utan F-skattbevis till större aktiebolag gör vi allt för att du ska komma vidare. Med möjlighet att välja mellan alla våra modeller i vårt utbud erbjuder vi attraktiva förmånsvärden, konkurrenskraftig förbrukning och låga utsläppsvärden. Med mobilitetsgarantin Mobilo och Service 24h utökar vi din trygghet på vägen. Dessutom erbjuder vi omfattande servicetjänster med Mercedes Me där du som tjänstebilsförare alltid är uppkopplad till bilen. Sist men inte minst, med FleetEdition får du alltid rabatt på bilen och Mercedes-Benz serviceavtal.

Våra modeller
Ladda din Mercedes

Upplev en ny drivkraft - EQ

Med en mängd laddbara alternativ i vårt sortiment kan vi erbjuda er en personbilspark med en bredd utöver det vanliga. Allt från Smart EQ, A-Klass laddhybrid till 100% eldrift i nya EQB. Förutom attraktiva förmånsvärden, bonusar på skatter och en absolut upplevelse av premium så kan du och ditt företag förvänta en förmånlig totalkostnad när du väljer eldrift. Välkommen in till oss så berättar vi mer om varför vårt EQ-segment passar just dig och ditt företag.

Välkommen till vår värld. Låt passionen driva dig.

Kontakta oss