EQV - Mercedes-Benz Malmö
Boka provkörning av Mercedes transportbil

EQV.

V-Klass men 100% el.

EQ – Electric Intelligence by Mercedes

Äkta e-mobilitet från bilens skapare: Det nya EQ-varumärket handlar om mycket mera än bara ett fordon. EQ erbjuder ett elmobilitetspaket med produkter, tjänster och tekniklösningar. Med EQ erbjuder Mercedes-Benz ett komplett paket för e-mobilitet med produkter, tjänster och tekniklösningar.Låt dig inspireras av bilens framtida utveckling – lär dig mer om kraften i Mercedes-Benz EQ-modeller.

Upptäck EQ-designen i XXL-format.

EQ-familjens speciella designelement ger EQV 300[1] dess spännande utseende – såväl i exteriören som i kupén. Om du redan är bekant med Mercedes-Benz persontransporter så känner du dig som hemma: Även EQV 300[1] skämmer bort dig med Mercedes-Benz typiska komfort och funktionalitet.

Boka provkörning Mercedes transportbil

EQV 300[1] har gott om utrymme – för t.ex. upp till 8 personer, bagage och sportutrustning. Då högvoltsbatteriet är monterat i golvet får du ett helt oinskränkt utrymme i kupén. Med hjälp av multimediasystemet MBUX olika körlägen och regenereringsnivåer kör och hanterar du EQV 300[1] på ett effektivt och intuitivt sätt.EQ-specifika inslag och speciella stoppningar och paneler förhöjer det sofistikerade intrycket i EQV 300[1].

Boka provkörning Mercedes transportbil

Med dess svarta kylargrillen ser du direkt att EQV 300 hör hemma i EQ-familjen. Även “EQ”-dekalerna på framskärmar och baklucka och 18″ lättmetallfälgar med EQ-design signalerar att det handlar om 100% eldrift. Laddanslutningen är snyggt integrerad i främre stötfångaren.

Boka provkörning av Mercedes

Enkel laddning – överallt.

Även beträffande laddmöjligheterna övertygar EQV 300[1] med sin flexibilitet: hemma med en Mercedes-Benz väggmonterad laddbox eller efter vägen vid allmänna laddstationer. Särskilt snabbt laddar du EQV 300[1] med den ultrakraftfulla laddstationen IONITY med en effekt på upp till 350 kW. Även med en Mercedes-Benz väggmonterad laddbox kan du ladda flera gånger snabbare än via ett vanligt eluttag, med upp till 22 kW.

Boka provkörning Mercedes transportbil

Allt du behöver veta om våra modeller

Dags att uppgradera dig? Du vet väl att Mercedes Benz byter in din nuvarande bil.

Online broschyrer

Kontakt

Är du intresserad av en ny Mercedes-Benz eller är du en existerande Mercedes-Benz ägare? Vill du komma i kontakt med vår verkstad eller har frågor om Mercedes Rent? Du hittar alla våra kontakter här.

Kontakta oss