V-klass - Mercedes-Benz Malmö
Boka provkörning av Mercedes transportbil

Mercedes-Benz V-Klass. En stor familjebil med stil.

Privatleasing från 8.495 kr/mån inkl. moms*

V-Klass: Bil för stor familj.

Söker du efter en stor familjebil? Med nya Mercedes-Benz V-Klass kan du och hela familjen resa med klass, vare sig det är till träningen eller sommaräventyret. Med V-Klass når du och dina passagerare målet bekvämt och mer stilfullt än någonsin tidigare. Upplev en rymlig personbil för både familjen och företaget. V-Klass är en familjebil med otaliga möjligheter. Med det flexibla sätessystemet kan du enkelt förvandla passagerarutrymmet till ett generöst lastutrymme.

Boka provkörning av Mercedes transportbil
Boka provkörning Mercedes transportbil
Boka provkörning Mercedes transportbil

V-Klass ger flexibilitet i vardagen.

Med V-Klass som företagsbil och familjebil finns alla möjligheter till riktig work/life-balance. Från förarsätet kan du styra upp till 239 hästkrafter med en 9-växlad automatisk växellåda för att styra vridmomentet upp till 500 Nm. Många säkerhets- och körassistenter ger dig flexibilitet i stadstrafiken och du rullar tyst ut på motorvägen på väg till nästa möte.V-Klass är en MPV av renaste form. När en arbetsdag är avslutad rullar bilen vidare som en stor familjebil – redo för nya upptåg. Din V-Klass kan rymma alltifrån 7 fotbollssugna barn med utrustning till ett 4-persons mötesbord. Om siktet är inställt på en 7-sitsig bil behöver du inte leta mer. Du kan nämligen få din V-Klass i olika utföranden, antingen som 7-sitsig bil eller som 8-sitsig bil, för att på bästa sätt passa dina uppdrag i vardagen!

Upplev en flexibel och stor familjebil som anpassar sig efter din vardag. Men varför nöja sig med en praktisk bil? I V-Klass är utförande lika viktigt som komfort. Vart du än för blicken är du omgiven av exklusiva material. Det kallar vi vardagslyx!

Boka provkörning Mercedes transportbil

Lyxsäten bak i bilen med massagefunktion

Med funktioner för massage, klimatisering och lutning.

Slappna av, vila och njut: lyxsätet skämmer bort passageraren i baksätet med riktig komfort. Tack vare individuellt inställbara funktioner för massage, sätesklimatisering och lutning finns det inget mer att önska när det kommer till komfort. De omfattande inställningsmöjligheterna går att konfigurera bekvämt från sätet via en kontrollpanel på insidan av armstödet. Lyxsätet har klädsel i Lugano-läder och finns tillgängligt i två färger. Vid behov kan ryggstödet på sätet fällas ned för att göra det lättare att komma åt den andra baksätesraden.

Boka provkörning Mercedes transportbil

Allt du behöver veta om våra modeller

Dags att uppgradera dig? Du vet väl att Mercedes Benz byter in din nuvarande bil.

Online broschyrer

Kontakt

Är du intresserad av en ny Mercedes-Benz eller är du en existerande Mercedes-Benz ägare? Vill du komma i kontakt med vår verkstad eller har frågor om Mercedes Rent? Du hittar alla våra kontakter här.

Kontakta oss