X-klass - Mercedes-Benz Malmö
Boka provkörning av Mercedes transportbil

Nya X-Klass

Från 3.450 kr/mån inkl. service

Den första pickupen med stjärna i fronten.

Trotsar naturlagarna på ett suveränt sätt, med en design som inte lämnar någon oberörd. X-Klass är robust och kraftfull för att ta sig fram i tuff terräng och uppseendeväckande snyggt stylad för att dra blickarna till sig även i storstadsdjungeln. Oavsett om du vill ha en praktisk och pålitlig partner i arbetet eller en äventyrlig följeslagare för spontana utflykter, så är det här något för dig. Med Mercedes pickup får du en bil som förenar det bästa av olika världar på ett helt nytt sätt. Välkommen till X-Klass – en pickup från Mercedes-Benz!

Boka provkörning Mercedes transportbil
Boka provkörning Mercedes transportbil
Boka provkörning av Mercedes transportbil

En lastyta med massor av möjligheter.

”Pick up” – det tar vi bokstavligt: Den lättåtkomliga lastytan har plats för över 1 000 kg arbets- och sportutrustning – även smutsig och våt sådan. Och mellan hjulhusen finns tillräckligt med plats för en europapall som lastas på tvären. Om lasten har hörn och kanter kan lastytans inklädnad skydda mot repor och lackskador. För att allt ska vara kvar på sin plats finns det fixeringsmöjligheter som säkrar lasten. Och skulle det råka bli sent så underlättar lastytans LED-belysning arbetet. Skulle du stå inför ännu mer utmanande körningar så ökar dina möjligheter tack vare släpvagnsvikten på upp till 3 500 kg – även för båt- eller hästsläp.

Boka provkörning av Mercedes transportbil

Tuff utanpå, mjuk inuti

Även vid tuffa förhållanden skämmer X-Klass bort dig med Mercedes-Benz typiska komfort. KEYLESS-GO samt backstarthjälpen sörjer för smidig instigning och start. Under körning tempereras kupén av klimatanläggningen resp. den automatiska klimatanläggningen THERMOTRONIC som finns som tillval. De moderna radio- och navigationssystemen COMAND Online, Audio 20 USB och Audio 20 Soundsystem med anslutningstjänsterna för Mercedes me connect ansvarar för information och underhållning i bilen. Tack vare komfortchassit och de individuellt anpassbara sätena för föraren och passageraren fram kan du resa långa sträckor på ett bekvämt sätt. Elektriskt inställbara säten som är utrustade med svankstöd finns som tillval. Parkeringspaketet med 360°-kamerasystem underlättar vid parkering och manöverkörning när du kommit fram.

Boka provkörning av Mercedes transportbil

Trotsar naturlagarna

Ge dig iväg över stock och sten med X-Klass och låt dig imponeras. Tack vare fyrhjulsdrift, lågväxelutväxling och tillvalet differentialspärr på bakaxeln tar du dig fram på ett suveränt sätt även i krävande terräng. Den generösa markfrigången på 202 mm – som tillval upp till 222 mm – lämnar gott om plats under bilen. Om du är sugen på äventyr kan X-Klass på rätt underlag klättra i stigningar på upp till ca 100 % och är stabil i sidolutningar på upp till ca 49,8°. Du behöver alltså inte få långtråkigt när du är ute och kör.

Boka provkörning Mercedes transportbil

Allt du behöver veta om våra modeller

Dags att uppgradera dig? Du vet väl att Mercedes Benz byter in din nuvarande bil.

Online broschyrer

Kontakt

Är du intresserad av en ny Mercedes-Benz eller är du en existerande Mercedes-Benz ägare? Vill du komma i kontakt med vår verkstad eller har frågor om Mercedes Rent? Du hittar alla våra kontakter här.

Kontakta oss