Van ProCenter | skapat för Mercedes-Benz transportbilskunder

VanPro Center

Rådgivning och service i toppklass

På Van ProCenter är vi rustade för att hålla din verksamhet rullande

Nya Van ProCenter är din garanti för att du ska få den bästa rådgivningen och servicen när det gäller din transportbil. Här hittar du alltid rätt transportbil och den främsta expertisen inom allt som rör bilen och din verksamhet – oavsett bransch eller intresseområde.

Boka provkörning Mercedes transportbil

Professionell hjälp att göra rätt val.

Nu blir det svårare att välja transportbil –men lättare att välja rätt! Transportbilar till alla branscher, och professionell hjälp att välja rätt. Du kan alltid lita på att ditt Van ProCenter har ett extra stort utbud av utställnings- och demobilar. Du kan också titta närmare på olika typer av inredningar och tillbehör som passar just dina behov. Vi garanterar också att du får möjlighet att provköra en utvald transportbil inom 24 timmar. Våra professionella säljare skräddarsyr en finansieringslösning till dig som matchar dina behov och din verksamhet.

Kontakta oss
Boka service Mercedes

Pro Service – ett samarbete du har nytta av

Marknadens bästa transportbilsservice handlar om mycket mer än bara själva serviceåtgärderna. Vårt omfattande Pro Service-program inkluderar bland annat:

-Omfattande verkstadsservice

-Glasreparation och stenskott

-Däckhotell

-Jourhavande transportbilsmekaniker dygnet

och mycket, mycket mer.

Boka provkörning Mercedes transportbil

Pro Expertis - rådgivning utan krångel

Möt vår inredningsarkitekt. Och vår ekonomiska rådgivare.

Hos oss finns experterna som ger dig råd utan krångel och som förstår sig på din verksamhet. Därför kan du vara säker på att vi vet vad vi pratar om, oavsett om det handlar om påbyggnader eller invändig utrustning – eller om du behöver träffa en vagnparksspecialist.

Alla Van ProCenter-medarbetare utbildas löpande inom rådgivning för både egenföretagare och privatkunder, så att du kan känna dig trygg med att den lösning vi erbjuder är den bästa för dig – och bara dig.

Boka provkörning Mercedes transportbil

Pro Mobilitet - din verksamhet får inte stanna upp

Vi har alltid ett brett utbud av ersättningsbilar tillgängliga,så att du kan hålla verksamheten i rullning även när din egen bil står stilla. Kanske behöver du hyra en transportbil medan din egen bil är inlämnad på verkstaden? Kanske har du behov av en eller flera extra bilar under intensiva arbetstoppar? Med ett brett utbud av transportbilar och tjänster kan du lita på att vi hittar en snabb lösning, så att du kan koncentrera dig på det som är viktigast: din verksamhet. Med MobiloVan är du dessutom garanterad upp till 30 års bekymmersfri körning.

Kontakta Mercedes-Benz Malmö

Kontakt

Är du intresserad av en ny Mercedes-Benz eller är du en existerande Mercedes-Benz ägare? Vill du komma i kontakt med vår verkstad eller har frågor om Mercedes Rent? Du hittar alla våra kontakter här.

Kontakta oss