Hyr din Mercedes på obestämd tid | Välkommen till Mercedes-Benz Malmö
Boka provkörning av Mercedes transportbil

Mercedes-Benz Mobility

Vi håller dig mobil. Så länge du vill.

Hyr din Mercedes

Hyr din Mercedes. På obestämd tid.

Vi brukar säga att det är lätt att hyra en bil hos oss, men svårt att skiljas från. Mercedes-Benz Mobility är en del av Mercedes-Benz Malmö som täcker alla din behov. Oavsett om ditt bilbehov sträcker sig över en kortare eller längre period ser vi till att alltid leverera. Nedan kan du läsa mer om vårt hyrutbud.

Boka din hyrbil hos Mercedes-Benz Malmö

Short time hire

Boka din hyrbil hos Mercedes-Benz Malmö

Long time hire

Boka din hyrbil hos Mercedes-Benz Malmö

Bridging hire

Bokaprovkörning av Mercedes Citan transportbil

Short time hire

När du behöver din bil en kortare period.

Behöver du en bil med större lastutrymme för en tid? Kanske har ni fått ett jobb mer än vad ni först räknat med? Med Short time hire kan du hyra din bil från en timme till en månad och du kan välja ur hela vårt modellprogram – oavsett storlek. Med short time hire får du en helt flexibel arbetskollega där du sätter gränserna.

Boka din hyrbil
Boka din hyrbil hos Mercedes

Long time hire

Lång hyra som alternativ till att köpa eller leasa.

Känns ett leasingavtal för långt? Behöver du en bil för ett längre jobb, men inte vill köpa en bil? Genom Mercedes-Benz Rent ser vi till att hålla dig mobil även längre uthyrningar, till riktigt konkurrenskraftiga priser. Du har kanske anställda som bara behöver bil under en begränsad period? Hör av dig så berättar vi om möjligheterna!

Boka din hyrbil
Kampanj nya Mercedes sprinter

Bridging hire

När du är mellan en bil och en annan.

Att köpa en ny transportbil innebär ibland att man behöver vänta på att bilen blir färdig för leverans. Till dig som inte vill eller har tid att vänta på din bil erbjuder vi dig att hyra en likvärdig bil – till en likvärdig kostnad – under tiden som din bil byggs. När din bil är klar kommer du in med hyrbilen och kör iväg i din nya transportbil.

Boka din hyrbil

Grönare tider?

På Mercedes-Benz Mobility har vi nu firmabilen helt utan bränslekostnader, kontantinsats och bindingstid – 100% El. Nya eVito har 150 km räckvidd/laddning, perfekt för stadstrafik eller fasta slingor. Med hela 6,0 m3 lastutrymme finns det gott om utrymme för både verktyg och last.

Nya Mercedes eVito:

Dagshyra: 599 kr  |  Veckohyra: 3495 kr  |  Månadshyra: 9900 kr
(Minst antal dagar att hyra: 30 dagar)

Boka din eVito idag
Boka provkörning Mercedes

Försäkring ingår alltid.

För att du ska vara trygg i ditt hyresavtal, i din Mercedes och på vägen har vi sammanställt all information om våra försäkringar samt självriskeliminering som kan vara till nytta för dig. Om skadan skulle vara framme ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt, så hjälper vi dig vidare. Vår prioritet är din mobilitet.

Ladda ner.